Kung Bore är här

Nu har vinter kommit till stan. Just nu några grader kallt och snön ligger som bomull runt buskar och träd. Kylan kommer att slå till ordentligt fram till helgen enl SMHI. Så nu är det hög tid att leta fram broddar och vinterkängor.

 Vi ska se julshowen  på  nya Friends Arena. DN-kortet ger dig möjlighet att se galan till ett förmånligt biljettpris 175:- kr.  Medverkande: Peter Jöback, Danny, Molly Sandén, Lasse Berghagen och många många fler. Vi nappade på detta och tillsammans med några vänner, lördagen 8 december har vi tänkt oss en ha en trevlig kväll och uppleva den nybyggda  Friends Arena och njuta av julshowen. Det ska bli riktigt spännande. Kruxet blir kanske när vi ska hem. Arenan ligger i Solna en bra bit hemifrån och det skrivs lite om att det kan strula till sig när folk ska intill stan igen? Men det är kanske mer vid pop-konserter när det är mycket ungdomar i farten?

Friends Arena, Sveriges nya nationalarena, är landets största och mest moderna, med plats för 50 000 sittande och upp till 65 000 gäster vid konserter. Arenan är byggd för att leverera sport- och musikevenemang i världsklass och ge dig, artister och idrottsmän som uppträder, minnen för livet. Med design och teknik för utmärkt sikt och ljud var du än sitter, bekväma stolar och mat och dryck från olika serveringsställen…..  Det låter alldeles förträffligt och hoppas vi får en riktigt fin kväll på Friends Arena.

Kram Sylvia

Annonser

4 thoughts on “Kung Bore är här

 1. Ja, nu är det vinter och kallare och mer snö är att vänta.
  Så trevligt att ni ska på Friends Arena och se Julshowen, men jag har också läst att det är stora problem att ta sig dit, hitta parkeringar och ta sig därifrån. Man tycker att det är fel att inte se till att kommunikationerna fungerar innan man invigde den.
  Men det blir säkert en trevlig kväll!
  Kram Ingrid

  • Ja, vi får säkert en vit jul i år och en sträng vinter enl vädergubben. Hoppas det ska funka med tunnelbanan nästa lördag, vi tänker inte ta bilen. /Kram kram

 2. Ja fyyy nu blir det allt bara kallare & kallare…. Hoppas att ni ska få en trevlig kväll den 8:e & att ni ska kunna komma därifrån lika lätt som ni kommer dit. Alltid trevligt att ha något att se fram emot.
  Önskar dig en god natt & fin kommande morgondag. Kramis

  • Nu är det riktigt vinter och snön ligger vit och fin men sjutton va det var kallt idag. Vi får hoppas på det bästa och att kommunikationerna ska funka nästa lördag / Kramizzzz.

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s