Midsommarhälsning från mälarön

Dagen började med en klarblå himmel och härligt sommarväder.  De flesta förberedelserna är avklarade tills i morgon då vi firar med sillunch, färsk potatis fläderbrännvin /nubbe och efter det svenska jordgubbar och grädde.  Under eftermiddagen brukar vi ha lite olika aktiviteter som bollspel och pilkastning eller kanske en promenad på ön. Senare på kvällen grillar vi nere vid sjön om vädret tillåter?

 Kl 15.00.  Nu har vi ett annat väder minsann. Det började blåsa upp och det regnar rätt bra…. hmhm….det ska visst bli fint i morgon säger vädertjejen just nu på radion. Några bilder fick jag till innan det blev allt för blött i gräset.

Önskar en riktigt solig  Midsommarhelg  till alla som tittar in!
Kramar Sylvia.

8 thoughts on “Midsommarhälsning från mälarön

 1. Jag hoppas att solen lyser på er i morgon! Det är fasligt vad det har regnat mycket i Stockholmstrakten och här får vi ingen nederbörd alls.
  Glad Midsommar!
  Kram Ingrid

  • Nu har vi verkligen fått nederbörd så det räcker ett tag. Idag skulle det minsann inte komma något men det är väl en svårbestämd väderlek just nu. Hoppas vi har turen med oss i morgon 🙂 Kram

 2. Hej, Sylvia!
  Så vackert ni har det med blomster i överflöd! Hoppas innerligt att vädret visar sig från sin bästa sida med tanke på era utomhusaktiviter. Det lär blir en regnig midsommar på de flesta ställen i landet spås det.
  Kram, Agneta

  • Nu är det så vackert i naturen en fröjd för ögat. Det blir nog lite si och så med vädret i midsommar. Skit också ! Det är väl bara att ta det med en klackspark och blocka på sig vinterjacka och stövlar. 😉 Här på ön är det lugnt och fridfullt än så länge;-) Kram

 3. Ni har så fint vid Er stuga med vattnet så nära och alla blommor. Synd att vädret är så dåligt. Vi hade bra väder men åkte hem när vi såg prognosen för måndagen, hua vilket skitväder. När sjutton ska det bli sommar? För oss pensionärer spelar det väl ingen roll när den kommer men för dom som ska ha semester från sitt jobb kan det här inte vara någon höjdare.
  Ha det så bra min vän!
  Kram Annkila

  • Vi hade en strålande fin midsommarafton med sillunchen i det fria och solen var nådig mot oss med en vacker solnedgång. Men idag är det nästan full storm och regn som gäller. / Kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s