Gott bröd

I dag fick jag lust att baka mandelknäcke. Ett recept som jag hämtat från Meggies blogg  JUST ANOTHER DAY IN PARADISE Tack Meggie! Det är kanske ett julbröd men det smakar lika gott året om.

Åtta stycken mandelknäcke – kakor blev det.

 Gott och knaprigt och med en dessert ost och marmelad till blir det en riktigt liten höjdare. Det är bakat på tre sorters mjöl, mandel, pumpakärnor och flingsalt.

Smaklig måltid!

Önskar en Trevlig Helg!
Kram Sylvia

7 thoughts on “Gott bröd

 1. Hej, Sylvia!
  Åh så gott det ser ut och med enbit Brieost och god marmelad till…smaskens!Vad är det för marmelad? Jasmin ser jag att det står men det är allt.
  Knäckebröd är gott, äter jag ofta, liksom fullkornskorpor varje morgon till en kopp te. Gäller bara att ta det lite varligt, för tänderna har hängt med ett tag nu 😉
  Här har vi sol och +20 men vad hjälper väl det när vi har hel storm…Brrr ! Det är fara för nedfallande träd i blåsten…inte läge för en stund på balkongen i solen. I kväll blir det Lewis på Kanal 9 för min del, gillar den deckaren bra.
  Kramis, Agneta

  • Kul att du gillar min header 🙂 Marmeladen Poire au the Jasmin tror den är köpt på ICA. Den är inte så söt snarare lite besk och inte så dyr, 19 kronor / 210gr. Det är roligt att prova på lite olika sorter. Marmelad och fullkornsskorpor är ju ett måste.
   Kramen och ha en skön kväll!

 2. Vad roligt att du prövat mitt bröd, de ser jättefina ut. Blir riktigt sugen, och som sagt det brödet kan man göra när helst andan faller på. Ät och må gott!

  Kram
  Meggan

  • Det var något som föll oss båda i smaken och ett bra och enkelt recept . Det gillar jag. Bjöd min syster på te och mandelknäcke när hon tittade in en sväng i dag och hon gav mig godkänt i överkant.
   Önskar en trevlig lördagskväll. / kram

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s