Ett livstecken

En liten hälsning från ön. Vi har nu varit här sedan i måndags och det har inte blivit så mycket tid vid datorn.Vädret är växlande med regn och sol men ändå ganska behagligt vårväder.  Idag har vi snyggat till vid strandkanten där det  samlats drivor av gammal vass som vi buntat ihop och kört iväg med båten. Tungt som sjutton att jobba med så  ikväll känner jag  mig riktig mör i kroppen.  I morgon blir det  städning inomhus. I kväll fick vi ett lätt regn men rätt som det var tittade kvällssolen fram och det blev så vackert över sjön.  Maken var ner och fixade något med båten och fick vara med på ett hörn på bilderna.

Nu ska vi  titta på ”babblet”  debatt på TV och sedan blir det natti  för mig.

Ha det gott alla !  Kram Sylvia

Annonser

4 thoughts on “Ett livstecken

 1. God kväll i stugan!
  Jasså, ni vågade er ut trots vädret, som inte har varit det bästa. Den där goa värmen i vindarna lyser med sin frånvaro men snart är vi där. Förstår att det är mycket som ska göras innan ni får ”semester” på ön med goa lata dagar vid vattenbrynet.
  Underbart vackra foton 🙂
  Såg i alla fall debatt nu i kväll och attans vad dom avbryter varandra och byter ämnen hela tiden och det blir liksom inget slut eller bra information. Jag tycker det räcker med ETT ämne/program där alla får säga sin mening.
  Men satte nästan i halsen när jag hörde att vårt bistånd ligger på 100milj./dag och då vet vi inte vart pengarna tar vägen. Vore intressant att få en redovisning för denna astronomiska summa…vi går ju på knä i vårt eget land med ständiga nedskärningar inom vård, skola, omsorg och arbetslöshet och jag anser inte att vi har råd att skänka bort 100 miljoner/dag….tvärtom. Vi klarar inte av att ta hand om våra äldre som ligger och dör ensamma hemma p.g.a. pengabrist!
  Något är helt galet och lilla Sverige kan inte rädda världens fattiga och bara ge miljarder till diktaturländers regeringar som behåller pengarna i egen ficka samtidigt som vi själva dukar under. Vi må allt se om vårt eget land och invånarna först innan vi skänker pengar som vi inte har koll över. Det är min åsikt i alla fall.
  Ha det nu så gott på din ö och hoppas innerligt att ni får bra väder till helgen.
  Kram, Agneta

 2. Vad härligt att ni äntligen är på plats! Det finns väl knappast något mer rofyllt än att kunna ha ögonkontakt med vatten, att höra skvalpet mot stranden eller blicka ut över ett blankt vatten. Och även om det känns i kroppen, visst är det väl skönt att jobba litet med händerna på riktigt, inte bara knappra på tangentbordet. Man blir så nöjd med sig själv när stranden är ren och fin, rabatterna rensade och löven bortkrattade. 🙂

  Njut av er ö och ha en skön Valborg!
  Kram Meggan

 3. Jätte-mysiga bilder
  och kan tänka mig ni har det fint där på ön även om det varit växlande väder
  men skönt att det blivit varmare i alla fall
  kram och ha det så gott

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s