En liten prinsessa är född…..

 

secondcolumn21Grattis grattis.Så kom då den lilla sessan! Sverige har fått en ny tronarvinge. Klockan 04.26 i morse föddes den 51 centimeter långa och 3280 gram stora prinsessan och här är de redan på hem till Haga med den lilla.
– När jag gick från rummet låg den lilla prinsessan på sin moders bröst och såg ut att ha det väldigt mysigt, sa prins Daniel på en presskonferens. En riktigt stolt och glad nybliven pappa.

 

 

 

justnu_semlor11

Semmeltåget går till Gunnarsons!

Prins
esstårta blev det ingen dagen till ära och igår missade jag semmeldagen men idag när jag gick förbi Gunnarssons konditori blev jag så sugen och måste bara köpa två smarriga semlor.

Äntligen börjar jag vakna till liv efter förkylningen. Har fått riktiga sår under näsan efter allt snytande, skönt att det lossnar. Nu får vi hoppas det ska vara slut med fula baciller ett tag framöver för mig men undrar om inte gubben är på god väg att få sin beskärda del, han har känt sig lite hängig idag.

Kram Sylvia

Annonser

7 thoughts on “En liten prinsessa är född…..

 1. Hej, Sylvia!
  Gott att läsa att du är på bättringsvägen och hoppas innerligt inte att du blir smittad av maken om det nu är hans tur. Det är ju nästan oundvikligt att även han får sin del av kakan. De där flunsorna ”tar” ordentligt med åren 😦
  Semlorna ser verkligen läckra uta och prinsesstårtorna tycks vara slut på många ställen i dag.
  Nu har det varit info. om födseln av prinsessan hela dagen på radions P4 och spekulationer om det mesta. Det gick så långt att en manlig lyssnare ringde in och undrade om det inte fanns några andra nyheter att berätta om? Kan hålla med för det händer annat i vår värld också, lite blandning må det allt vara.
  Roligt att allt gick bra och att både mor&dotter mår bra. Hoppa s dom får vara ifred ett tag framöver men ett riktigt foto på babyn vill jag allt se .;-)

  Läste just nu på nätet att Madeleine ska flyga hem så fort det finns tillfälle (!) för att se på systerdottern, men ingen brådska tycks hon ha. Hon vill avsäga sig plikterna i Sverige och stanna i New York där hon är sambo numer, står att läsa i tidningen. Lite märkligt är det dock att hon inte kommit tidigare vilket får mig att ”känna ” att något inte stämmer riktigt. med övriga familjen. Nåja, som i alla familjer.
  Krya på dig och håller tummarna för att inte käre maken ”åker dit”….usch.
  Kramis, Agneta

  • Ja, nu är media riktigt på bettet. Tidningarna har sida upp och sida ner av nyheten. Madeleine lyser med sin frånvaro. Dåligt att inte komma hem till sin syster. Säkert är det osämja inom familjen som gör det. Visst är man nyfiken på den lilla. / kram

   • Håller med! Madeleine får väl ”skärpa till sig” och se glad ut, det ingår ännu så länge i hennes ”jobb” som prinsessa som vi betalar för 😉
    Jag tycker detta är jättekul oavsett politisk åsikt och har hängt framför TV:n hela morgonen och Estelle är i mina öron ett vackert släktnamn som Folke Bernadotte’s fru hette. Kul att läsa lite historia som jag nu har gjort i reklampauserna när jag uppdaterat :-)) Hon lär vara en kopia av Victoria som nyfödd enl. gamla fru Wachtmeister.
    Kram, Agneta

 2. Härligt att se att du är på g igen & hoppas att maken inte ska drabbas av samma elände … Nu har ni fått så det räcker helt klart!

  Är tyvärr inte så jublande glad över kungahuset. Då det går till överdrift runt dem alla. Tycker mest att det är tragiskt att vi har folk på gator/hemlösa. De får ingen direkt hjälp, men till kungahuset kan vi ösa in hur mkt som helst.

  Men däremot är jag glad över att allt har gått bra & att den lilla flickan har fått se dagens ljus.
  Kramis Bettan

  • Jag är inte heller så begeistrad i kungahuset men Victoria och Daniel önskar man ju all lycka i denna stund. Gubben är krasslig men inte så farligt som det låter hmhm 😉 / kramen

 3. Så skönt att du kryat på dig igen!

  Just nu ligger Bosses sambo Carina i en ordentlig förkylning med hög feber. Hon som fixat håret och köpt nya kläder, kunde inte vara med på Åkes begravning och det var jättetråkigt, men det viktigaste är ju att hon blir frisk igen.

  Hoppas att din gubbe klarar sig!!
  Kram och tack för den vackra dikten!

 4. Usch , flunsan är riktigt på topp nu. Så ledsamt att hon inte kunde vara med på begravningen men hälsan rår man inte över. Hoppas hon snart blir bättre. Roligt att du tyckte om dikten Ingrid.

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s