Attjo prosit…..

 

forkyld

Jaha, då klarade jag mig inte från flunsan! Nu har den brutit ut på riktigt. Ont i bröstet, hostar och snorar och temp 38 grader. Jag har tagit influensasprutan och hoppas den ska göra lite nytta. Det får bli en helg med vila, nässpray, halstabletter och en bra bok.

Majgull Axelssons bok “ Moderspassion “ har jag kommit in i en bit. Hon skriver fängslande om familjebandens gåtor. Hur klass och uppväxt, skuld och skam kan kuva en kvinna och hur det i sin tur påverkar hennes närmaste. Minna har bara sin dotter Sofia. Hon älskar och idealiserar henne, men förmår inte att se Sofias tysta desperation.

Önskar en skön helg! / Kram Sylvia

14 thoughts on “Attjo prosit…..

 1. Hoppas att det inte är influensan utan bara en vanlig förkylning, vilken kan vara väl så besvärlig. Sköt om och var rädd om dig så den inte övergår i lunginflammation.

  Tänker på dig
  /M.

 2. Hej, Sylvia!
  Men stackras dig då, vilket elände för visst känner man sig eländig till max. Kanske det var några små baciller som dottern hade med sig. Lunginflammation ingår tydligen hos för många denna gången så det vete katten om den där flunsasprutan innehöll vad den skulle? Många har åkt på flunsan trots sprutan men som vi redan konstaterat du o jag, det finns numer resistenta små elakingar… 😦
  Gott med en bra bok! Har jut stäckläst klart Simon&Ekarna som jag tycker var suveränt bra om än mycket mörk och dyster och med många lite parapsykologiska inslag ? Boken innehåller betydligt fler personer än filmen så den är säkert läsvärd ändå för dig om då du gillade filmen.
  Här återstår mer än halva antibiotikan så det är bara till att vänta och hoppas att lungorna klarar sig.
  Krya på dig vännen!
  Kram, Agneta

  • Fick väl de sista resterna av Annikas baciller kanske! Låter som boken är bra och måste sätta upp den på läslistan. Krasslig i dag också men febern är på tillbaka gång.
   Hoppas det går åt rätt håll med din infektion. / kram

 3. Det vimlar av olika förkylningar, så det är svårt att klara sig helt, men jag hoppas att du känner dig snabbt bättre. Passar på att skicka en varm sympatikram och önskar fin söndag.
  Vad rädd om dig, kram!

 4. Trist att du råkat ut för flunsan.
  Men har hört att om man har tagit influensasprutan så får man den lindrigare än om man inte tagit den
  eller också är det en förkylning du har fått…
  Krya på dig.
  kram

 5. Nejmen är du oxå dålig…har traskat runt lite på fm och hoppas att jag inte blir smittad 😉 det var många som var dåliga.
  Hoppas du snart blir bättre och att sprutan gör lite nytta.
  Kramar!

 6. Jag har också haft en förkylning, men inte nåt av de värre slaget. Men man blir rätt nedslagen av förändringen ändå och det kan lätt vända upp och ner i tillvaron, såna gånger måste det vara bra att veta vilken bok man vill läsa 🙂 Det är ju så populärt med dessa pocketaffärer och de är ju prisvärda.
  kram elisabeth

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s