Testa om din dator har säkerhetshål

 

testIdag var jag inne på Post- och telestyrelsens hemsida och testade datorns svagheter. Det tog för mig 12 min så var det klart och här är mitt testresultatet som var helt OK. Att virusprogram och brandvägg är uppdaterade är förstås ett måste. Helt säker kan man väl aldrig vara?

Vad gör testet?

Testar datorn och letar efter svagheter i säkerheten på din dator och undersöker om den är öppen för intrång. Läs mer… HÄR

Kram Sylvia

Annonser

8 thoughts on “Testa om din dator har säkerhetshål

 1. Tack för tipset, Sylvia! Nu har jag också testat min dator och fått den godkänd. Du verkar duktig på det här med datorer, åtminstone att döma av din blogg. Hur enkelt du länkar hit och dit och lägger upp en tävling så där utan vidare. Själv är jag urusel när det gäller sådana finesser, livrädd varje gång jag ska trycka på en för mig ny knapp. Ser också att du flyttat namnet på din blogg in bilden. Hur har du fixat typsnittet? Vet hur man kopplar texten till bilden i photoshop, men innan, när texten låg ovanför bilden?

  Må så gott
  Meggie

  • Tack Meggie!
   Jag tycker det är roligt med datorn och särskilt gillar jag design.
   I wordpress.com – admin.panelen – utseende – anpassad design kan man göra en uppgradering för 30 dollar/ blir 205 skr / per år och du kan sedan bl.a. ändra till olika typsnitt i bloggen. När det gäller bilder och text jobbar jag i redigeringsprogram Photoshop /eller Paint Scop.
   Ha en bra dag! / Kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s