Nu är det klubbat

 

Inte sista ordet sagt.

2zqhah1_thJa, nu är det klubbat sent igår kväll och med röstsiffrorna 51–48 togs beslutet om att den föreslagna detaljplanen för Nya Slussen i Stockholm ska genomföras.

– Det kommer att komma oerhörda mängder överklaganden. Både Miljööverdomstolen och Länsstyrelsen kan komma att överpröva beslutet, vilket i så fall skulle skjuta ett eventuellt byggande ännu längre på framtiden. Den som lever får se!

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Attans också….. inta vann jag något ljushus från AnnolundaTing. Jag får nöja mig med det jag har sedan tidigare.

Önskar en fin Luciadag!

luciaqueenoflights

Annonser

5 thoughts on “Nu är det klubbat

 1. Hej, Sylvia!
  Vilken söt liten smiley du hittat 🙂 Ingen vinst här heller, varken kaffe/te eller annat, men skulle tro att vi överlever 😉
  Har god lust att skriva några väl valda ord till den som förfasar sig över Herman Lindqvis och hans koll av fakta, men avstår. Dumt att sänka sig till samma låga nivå. Kritik ska ges direkt till den det berör så att man får en chans att försvara sig…!
  Lucia lär bli blöt här i dag kan jag meddela för attans vad det regnar och stormar och nu har hela Västra Götaland klass 3 -varning. Falkenberg ligger pyrt till då Ätran svämmar över p.g.a. de tidigare regnen.
  Synd om alla barnen tycker jag, men dom roar sig säkert inomhus både på dagis och i skolan. Som barn är det ju väldigt speciellt med Luciafirandet 🙂
  Kram, Agneta

 2. Hej Sylvia.
  Så fin din header är, ger verkligen julstämning, jättemysigt!
  Slussen ja, det är ju säkert rätt svårt att se den förändras så mycket som det är planerat men tydligen nödvändigt?

  Här är vindarna i uppror, ska ta mig ut på en långpromenad med hopp om uppehåll, paraply är inte att tänka på i den här vinden.

  Må så gott och ha en skön tid framöver.
  Kram,
  Annette

  • Så roligt att du tittar in. Hoppas det har lugnat ner sig i Göteborg. Ni har verkligen varit utsatta med storm och regn. Det blir spännande att se vad som händer framöver med Slussen. Tråkigt nog lär det säkert dröja innan alla parter är överens.
   Varm kram

 3. Sylvia, än är det inte dags att kasta in handduken! Precis som du säger kommer det säkert att ta tid med alla överklaganden. Problemet är väl bara att Slussen behöver sin makeover ganska snart.

  God natt hälsar
  Meggie

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s