Seniormässan 2011

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag har jag och en väninna varit på Seniormässan 2011 i Älvsjö som pågår  2-4 november. Där kan man lyssna på intressanta föreläsare, du kan njuta av kläder från modevisningen, planera resor och lyssna till musik. På scen såg vi bland andra Alexandra Charles som informerade om 1,6 miljonerklubben en av landets största kvinnoföreningar som startades år 1998. På scenen höll  Lill-Babs igång,  Bodil Jönsson hade en fin föreläsning om äldre och kreativitet.  Bukowskis experter visade på storskärm fin konst av kända konstnärer. Ja det fanns mycket att se och en uppsjö av prylar som skulle locka oss pensionärer till ett rikt liv??  Vi är ju många pensionärer, övervägande kvinnor och fler lär vi ju bli.

Det fanns inte en plats ledig när Lill- Babs skulle upp på scenen och stämningen var verkligen på topp. Det blev en riktigt trevlig och intressant dag. Vi var väl ändå rätt trötta när vi med var sin kasse full med broschyrer och reklam satt på tåget åter till stan.

Kram Sylvia

Annonser

3 thoughts on “Seniormässan 2011

 1. Hej, Sylvia!
  Låter som en trevlig men lite tröttsam dag. Så mycket gott du visar upp, både korvar och praliner. Måste vara svårt att inte ”shoppa loss” 🙂
  Bra att det finns aktiviteter för alla åldrar, numer.
  Ha det gott!
  Kram, Agneta

  • Det var trevligt att besöka mässan och titta på den uppsjö av nya prylar som finns på marknaden men som jag säkert kan klarar mig lika bra utan.
   Lill-Babs med sina gamla låtar förhöjde stämningen tyckte vi båda. / kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s