Lördagskväll

nobel

 

Nobels fredspriset går till Ellen Johnson Sirleaf, Leymah GboweeochTawakkul Karman, meddelar Nobelkommittén i Oslo. Priset delas lika av de tre.”


Se där ja, till och med Norska nobelkommittén kan ha rätt ibland. Helt fantastiskt att priser för en gångs skull utdelas till några som arbetar för fred och inte för krig. (uhm:Obama?) Ett Jättegrattis till dessa modiga kvinnor.

IMGP0112Så till en annan rolig nyhet av lite mindre klang. Här kan jag visa min orkidé som stått bakom gardin en längre tid som nu ska få  tillökning. Oh, vilken härlig känsla, när jag upptäckte den lilla stängeln som förhoppningsvis ska bli en vacker blomma. Jag tror den är vit till färgen. Ett foto av blomman kommer så småningom.

Ikväll vet jag inte vad vi ska se på TV. Kanske det blir “Helt magiskt” med magikerna Joe Labero. Senare kikar jag nog på en deckare på någon kanal. Då har säkert min käre make somnat. Han är aningen kvällstrött ……men det är inte jag. 

Ha en skön Helg alla Ler / Kramen

Annonser

4 thoughts on “Lördagskväll

 1. Hej, Sylvia!
  Damerna känner jag inte till men fredsarbete ska premieras, helt klart! Det där med Obama var väl politik…
  Så kul att din orkid´e är på gång, lagom till min har slutat blomma….;-)
  Så det kan bli… 😉 Är dom släkt med varandra månne? Hoppas den klarar sig bra i mörkret och draget som nu har anlänt.
  Som du märker så har min knapp med accenterna pajat ! Det blir två ´´ på fel ställe…! Tänk att det alltid ska vara något fel med de tekniska prylarna 😦

  Det blir Morden i Midsomer och Morse växelvis med start 20.00. Båda avsnitten är urgamla och vet inte om jag sett dom. Men det märker jag ganska snart och väljer därefter. Lite dåligt på TV på lördagarna tycker jag. Labero klarar jag mig utan, gillar inte varken trollerikonster eller honom. Smaken..du vet 🙂
  Nu ska jag försöka sända iväg detta utan att klanta mig som jag nyss gjorde 🙂 Råkade snudda vid Esc-knappen….URK.
  Trevlig helg! Kramen, Agneta

  • Ja, inget ont om Obama som är min favorit men där måste politiken styra. Fredspriset tycker jag ska gå till de som lägger sin själ i just fredsarbete som dessa tre kvinnor gör. Men politiken innefattar väl både krig och fred .Ja,ja… nu börjar det bli lite snurrigt här 😉
   Morden i Midsomer och Morse var säkert att föredra framför Labero. / Kramen

 2. Hej! Valet av Obama var mer en spekulation, en förhoppning än något annat… Gillar också att riktiga fredsarbetare får priset denna gång!
  Hoppas att du har det gott!
  Kram

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s