Kvällshimmel

Åkte hem till stan själv i går. Nu börjar det allt kännas en aning höstlikt och det blir också kväller tidigare. Idag regnar det och det är lite kyligt i luften. Jag har tvättat, gått igenom post och traskat omkring och pulat i lägenheten.

kraftaIngvar och /Magnus som har några dagar kvar av sin semester/ är på ön och  försöker få ihop lite kräftor som vi ev. ska äta på lördag  om det nu blir skapligt väder?  Burarna vittja de i morse  och det blev bara ett tjugotal kräftor. De får nog slita på ett tag till om det ska bli någon kräftskiva Strax tillbaka Ungarna älskar de små spektaklen.

 

Igår kväll var det en så vacker himmel över stan och då blev det fram med kameran. Jag brukar inte alls få till några bra foton på längre avstånd med min enkla kamera men de här fotona tycker jag blev riktigt skapliga för att vara taget av en fotodummer. De tog jag från balkongen. Vy över Söders höjder med en skymt av Globen.

IMGP0698

IMGP0699

Nu ska jag ner till tvättstugan en stund. /Kramen

Annonser

4 thoughts on “Kvällshimmel

 1. Hej Sylvia!
  Dina foton blev jättebra och visst är det svårt att låta bli när himlen är så otroligt vacker! Inte lätt att få till det när det är mörkt ute .
  Då hoppa jag att ”dina grabbar” fixat fler kräftor…mums!
  I dag kom min nya lilla ”leksak” 🙂 Åker ju aldrig på semester varken utrikes eller hemma, så något får jag trösta mig med när spargrisen är full 😉 Alla förklaringar är bra utom dom dåliga..så sant så!
  Här har det åskat rejält under en period när jag satt vid datorn…och spöregnat och kyligt är det också. Hösten är på ingående, bara till att ”gilla läget” och jag tycker hösten är fin med alla färger!
  Jaha ja, du ska ju söderöver och njuta av sensommar snart. Det drar ihop sig och tiden går snabbt.
  Gott att kunna vara i stan lite också, alltid något som ska göras.
  Ha det så bra, Sylvia!
  Vinkelivink….Agneta

  • Men har du skaffat en ny kamera igen. Det var som sjutton. Måste titta in till dig för mer information. Inte blev det något vidare med kräftor. Tror vi får vänta med skivan. .Igår var det ett jäkla oväder här i stan och även på ön med åska och hagelskurar. Killarna packar ihop och far hem idag. / kramen

 2. Vackra foton på kvällshimlen !
  och oj..vilka moln..
  Jo, vi närmar oss nu hösten och det börjar att kännas.
  har även sett på några träd att en del löv börjar byta färg
  tiden går så fort..
  kram

  • Tack snälla för goa kommentarer. Jag blev ganska så nöjd själv. Tänk så hastigt vädret kan skifta. Igår var det ju ett väldigt åskväder här i stan. Fy vad det dundrade på. Var glad att jag var i stan och inte på ön, där upplever jag åskan mycket mer skrämmande. / Kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s