En tyst minut

rod rosI en minut stod allt stilla i hela Norden”

Offren och de drabbade i terrordåden i Norge hedrades med en tyst minut. Klockan 12.00 startades den tysta minuten av Norges statsminister Jens Stoltenberg i Oslo.

Det är så hemskt det som har hänt, så svårt att förstå. Tänker på de avlidna,deras familjer och mina tankar går till alla ungdomar som fick sätta livet till för en vettvillings  hat. De ungdomar som överlevde som måste bära med sig den här hemska händelsen resten av sitt liv. Att det kan finnas så mycket ondska i vår värld är svårt att ta till sig.

Kram Sylvia

2 thoughts on “En tyst minut

 1. God kväll, Sylvia!

  Det är svårt att ta in allt detta, en generation av unga som inte finns mer. En tyst minut har det varit lite överallt i Europa i samband med olika idrottsevenemang. Och så norrmannen som knep VMguldet i simning trots att han mådde uselt kännslomässigt. Någon som varit för tyst är vår stadsminister 😦 Han borde finnas med i varenda ”TV-soffa” och visa empati, men icke! Här på västkusten/Göteborg har vi starka kopplingar till Oslo. Många som har både barn&barnbarn där. Mona Sahlin är den enda som visat empati och ställer upp för att stötta svenska SSU, för många känner ju de avlidna. Det finns/fanns ju planer på att attackera även Bohuslän ( kärnkraften) och regeringen/stadsråd så det vore på sin plats att vi fick lite lugnande ord…men icke! Journalister fr. DN, SVD m.fl. hade samma åsikt i Tv i dag…håller med. Juholt tände i alla fall ljus och Göteborgs kommunordförande var på plats i stan och på TV. Men det är klart, dom är ju Sossar. Personligen anser jag att partitillhörighet är helt ointressant i en situation som denna.
  En stark och verbal ledare behövs i varje land!
  Nattiskram, Agneta

 2. Ja, det är verkligen hemskt det som hänt i Norge..så ofattbart..
  Hur en människa kan göra så många så lilla.
  det är verkligen en ond människa
  Känner också för de som förlorat sina kära och föräldrar som förlorat sina barn
  och ja, de ungdomar som upplevde fasan och skräcken på ön, kommer att få bära med sig detta hela sitt liv
  kram

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s