Beställt resa

 

Toscana

largemap_848

   

 

 

 

 


Nu har jag beställt en temaresa till Italien den 5 september. Italien har jag inte sett så mycket av tidigare.Vi flyger först till Rom och sedan åker vi runt i det vackra Toscanadistriktet, Italiens hjärta, där vi besöker berömda vindistrikt och upplever konst och kultur i städer som Siena, Volterra, Lucca och Florens. Vi blir borta i 8 dagar. Det här ser jag verkligen framemot . Ska bli riktigt spännande.

Önskar en fin kväll. Kram Sylvia

Annonser

4 thoughts on “Beställt resa

 1. Så trevligt det låter Sylvia!
  Det kommer säkert att bli jättetrevligt. Du får fota flitigt och berätta för oss sedan vad ni har upplevt. Ja, ännu är det ju ett tag kvar, men tiden går fort.

  Kram Ingrid

 2. God kväll, Sylvia!
  Låter helt perfekt med den resan, mycket att se på. Ladda kameran… vi är säkert många som ivrigt väntar på både foton och berättelse 😉
  Dags att inventera garderoben redan nu kanske ,för det är nästan alltid något man behöver. Bekväma skor är ju ett måste. Så skönt att komma härifrån och få ladda batterierna och uppleva kultur och vacker natur. Det gäller att passa på när orken och hälsan finns.
  Jag glädjer mig verkligen med dig och maken!
  Kram, Agneta

  • Det är så spännande att se och uppleva andra platser och kulturer. Badsemester har vi på ön Tror att resan passar oss. Ska väl se över garderoben också. Bra och fotriktiga skor är ett måste. / Kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s