Värmen håller i sig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket regn har det kommit på sina ställen men hos oss har det varit sparsamt. Idag har vi skjutsat  hem min syster som vi haft på besök i fem härliga, soliga dagar. Vi har badat och grillat gott på kvällarna och bara tagit dagen som den kommer. Nu är vi hemma i stan och jag har just varit nere i tvättstugan. Det blir en hel del tvätt även om vi mest går omkring i shorts och kortärmat. Datorn har verkligen gått på sparlåga ett tag men några bilder kommer här från en solig ö.

Nu far vi ut  till stugan i morgon igen och till helgen är det dags för nya gäster om vädret tillåter.  Annika med sambo kommer ut och det ska bli så roligt. Hon gillar att bada och nu är vattentemperaturen 20-22 grader så det är inte alls svårt att kasta sig ut i böljorna.

I kväll  ska vi titta på “Allsång på skansen” och då kommer Håkan Hellström, Siw Malmkvist. Tycker Måns  Zelmerlöw klarade sig riktigt bra förra veckan.  “ Morden i Midsomer” ska vi också titta på och det ska bli spännande att se den “nye Barnaby” som vi inte haft tillfälle att se ännu.

Ha en fortsatt fin sommar alla goa Nätvänner!
Varm kram.

Annonser

4 thoughts on “Värmen håller i sig

 1. Hej, Sylvia!
  Vilka somriga foton du visar, ser ljuvligt ut. Hoppas vädret håller i sig när nästa omgång gäster kommer. Här inne i stan har jag haft besök av både åska och regn i dag och kvalmigt är det så det går inte att sova så bra. Mer regn behövs.
  Ha det så gott med dottern/sambo!
  Sommarkram, Angeta

  • Ja, vi har verkligen fått njuta av fina sommardagar här. Regn och åska har vi inte alls haft så stor känning av på ön och det får man vara tacksam för när man hör hur det varit på andra håll i landet. Vi får väl se hur det blir i fortsättningen? Kramar tillbaka!!

 2. Hejsan Sylvia!

  Det var väl skönt att få kommat in till stan och tvätta och ordna lite och så roligt att se fram mot besök av dottern nästa vecka.

  Visst var det bra på Skansen igår kväll? Jag tycker att Måns var ännu bättre den här gången. Det verkade som om han dämpat sig en aning. Det är en duktig kille!

  Kram Ingrid

  • Nu är vi på ön igen och vädret är strålande. Nu har jag bäddat rent i sängarna och jag känner att snart blir det natti för mig. Det blir lite stressigt med detta flängande mellan stan och ön måste jag allt tillstå. Men visst har vi det underbart ändå. Gubben tittar på tjejerna som spelar mot USA och just nu är det 2-O till Sverige. Inte alls illa.
   Kramen

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s