Tjejträff

Tre damer på vift.  Det blev en jättetrevlig träff idag med några väninnor som jag kännt sedan lång tid tillbaka. Vi ses inte så ofta men det är lika kul varje gång och då har vi mycket som ska ventileras. Det var mycket folk i rörelse på stan och moddigt som sjutton. Vi höll oss på Söder och inte så långt från mig ligger en liten trevlig italiensk restaurant Lilla Capri. som vi tyckte skulle passa.  Ingen av oss ville äta julbord utan vi beställde ” Buffétallrik” En blandning av pasta, kött, salami, fina grönsaker, goda såser och varmt vitlöksbröd till. Det smakade riktigt gott. Det var inte så mycket folk i restaurangen  och vi fick en mysig hörna för oss själva.  Tror de flesta äter julbord den här tiden på året och är det glest med gäster, får man sitta till bords länge, och det gjorde vi också. När vi skildes var det redan mörkt ute men skönt och riktigt varmt i luften…eller berodde det på rödvinet, tro…..

Jag var hemma igen så  jag kunde se när Therese Alshammar ta VM-guld på 50 meter fjäril. Vilken tjej, så himla bra hon är!

Ikväll tittar vi  ”På Spåret” ett spännande och samtidigt trevligt program och domaren Fredrik Lindström  verkar vara är en kunnig, påläst och samtidigt tycker jag,  en väldigt trevlig  kille.

Ha en skön fredagskväll!
Kram Sylvia

Annonser

10 thoughts on “Tjejträff

 1. Hejsan Sylvia!

  Jag kan tänka mig att det blev en trevlig träff och det låter som om den varit riktigt lyckad.

  Vi såg också På Spåret, det är verkligen trevligt och de gör inte alls någonting att programledarna är utbytta.

  Igår kunde jag dessutom några svar och det är ju alltid kul när man får sitta hemma i soffan och briljera!

  Briljerade gjorde också Jan i Postkodmiljonären där han vann 1 miljon, den fjärde sedan starten 2005 – Vilken kille!!

  Ha en skön helg!
  Kram Ingrid

 2. Hejsan Sylvia!
  Va kul med tjejträff och god mat. Julmaten hinner man nog med fast i år ska vi bara ta det vi verkligen vill ha.
  Vilken fin utsikt du har från balkongen. Hammarby skidbacke var en ev favoritplatserna när jag växte upp på vintrarna.
  På kvällarna tog man en bit kartong som man satt på och åkte kana med en väldig fart i underbacken. Det var före T-fat och pulkornas tid. Vi bodde väldigt nära i Hammarbyhöjden med utsikt över stan och såg även Grönalund.
  Det är mycket vintersport på Tv och kul att följa våra svenskar. Ute snöar det och blåser och då är det skönt att krypa upp i soffan med katter och hund. Mannen har en egen soffa som han delar med några.
  Inte lika skönt när man ska ut och nu är det dags så jag säger ha en trevlig 4:e advent.
  Kram
  Love.

 3. Hej Sylvia!

  Åh, så härligt det låter med ”tjejträffen”, jag har också se och det är så roligt varje gång. Jo, men nog var det lite rödvinet som bidrog till att det kändes varmt misstänker jag:-)), men det får man väl unna sig ibland.

  På Spåret som jag inte alls trodde på i ny tappning, har visat sig vara så bra och där ser man, man skall inte förutsätta saker:-)).

  Här snöar det just nu lite och det är så vackert för det är så lagom med snöflingor och det gör också att det blir lite lättare att ta sig fram med snö över isen under:-)).

  Ha en go julvecka!
  Kramar
  Berit

 4. Hejsan, Sylvia!
  Tack för vackert julkort som kommed posten idag 🙂

  Trevlig ”tjejträff” och bilden verkar passande:-) Vilket bra val att avstå fr. julmat, det hinns med i många dagar framöver.

  Men visst är hon ett underbarn ”våran Tessan” eller är det dom andra som är usla? Efter alla dessa år så borde det väl komma lite nytt blod, tycker man?

  Handbollsdamerna gjorde ta mig katten jättebra ifrån sig mot mästarna fr. Norge, men föll på målsnöret. Icke förty, så har dom skrivit historia 🙂

  Jag gillar Fredrik skarpt, en kille med huvudet på skaft, glimten i ögat och hade gärna sett honom som programledare i stället. Ett både lärorikt och roligt program. Och inte ett endaste mord i sikte 😉

  Här faller snön i sakta mak och döljer isen, och mera ska det bli över juldagarna lovar SMHI, vilket innebär att färdtjänsten kommer till stora delar att ställas in över julhelgen. Glasgata under snön är inte att leka med och vi har ännu äverfullt på akutmottagningarna med fallolyckor…suck!
  Bristen på salt gör att det ska snålas ( sparas ) ?

  Ha det så gott!
  Kramen, Agneta

 5. Vilken trevlif träff du varit på. Ja nu är julen över och Nyårsafton infaller i morgon. Fort går dagarna verkligen, åtminstone för oss här. Ja önskar dig och de dina ett Gott Nytt År och allt gott till er under kommande år

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s