Årsmöte

I dag kom det julkort från Mun och Fotmålarna med ett litet hälsningsbrev som Lena Maria Klingvall skrivit med foten. Hon var ju gäst för en tid sedan i “Här är ditt Liv” Det brukar kommer ett brev med fina julkort och jul-etiketter straxt före jul. Ett inbetalningskort följer där man kan sända in en valfri penninggåva. Det tycker jag gärna vill stödjas med en slant.

 IMGP0398I kväll ska jag på årsmöte till SeniorNet Södermalm. Efter mötet blir det middag med någon slags underhållning? Det brukar vara väldigt trevligt och mycket folk. Förra året var vi ca: 90 personer och det blev ganska så trångt, så i år har det anordnats en större lokal som vi ska vara i. Nu hoppas jag på en trevlig kväll och snart är det dags att försöka snygga till sig en smula . 
Kram SylviaRöd ros

Annonser

2 thoughts on “Årsmöte

 1. Hejsan Sylvia!

  Jag fick mina julkort för ganska länge sedan från Mun o fotmålarna, lite väl tidigt tycker jag nästan, men jag handlar av dem varje år och tycker att de har jättefina produkter.

  Lycka till nu och få en riktigt trevlig kväll!
  Kram Ingrid

 2. Hej, Sylvia!

  Även jag har, i många många år, fått en bunt med kort, både med julmotiv och andra motiv, utan att ens ha beställt.
  De första åren satte jag troget in en rejäl slant på deras konto och då fick jag genast en packe kort till.Satte in en slant till o.s.v.
  Men till slut hade jag i överflöd. Så vid nästa, obeställda leverans, så betalade jag inget, efter det fick jag aldrig mer varken kort eller någon beställningssedel.
  Men aldrig, under alla dessa år, har jag fått något brev från E-M Klingvall. Men efter hennes TV-framträdande så har hon fått bra reklam och nu kanske fler betalar för korten, trots att man inte beställt några. Hoppas på det, i alla fall.

  Men jag anser att man ska kunna beställa kort när man behöver och välja motiv själv, beroende på vad dom ska användas till. Gillar inte riktigt att bli ”påtvingad” saker som jag inte behöver.
  Jag tror att många känner sig ”tvingade” till att betala när man står där med en bunt vackra kort, särskilt till julen samt vetskapen om att pengarna kommer till nytta, förhoppningsvis.
  Däremot är det en god idé att sända ett brev med önskan om en pengagåva, som alla andra organisationer gör, stup i kvarten. Det kan väl räcka med att sända ETT kort som prov, då många inte betalar alls?

  Så trevligt med lite festligheter i kväll och jösses så många ni är! Önskar dig en riktigt trevlig afton!
  Kramen, Agneta

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s