Pingst

Idag har har vi haft en fin och solig dag. Började dagen med att städa  husvagnen. Sedan var vi över en sväng till fastlandet och provianterade en del mat till pingsthelgen .Nu i kväll hämtade Ingvar, Annika och hennes sambo. Vi har just haft en trevlig kväll med grillning och njutit av det fina vädret. De var trötta efter jobbet och har krupit in i husvagnen och då passade jag på att ta fram datorn för att uppdatera mig lite. I morgon kommer sonen med fru och då blir det full fart här . Vi har varit skonade från åska och regn men lite muller har vi hört över sjön och vi får väl hoppas den håller sig på avstånd över helgen.

IMGP0233 IMGP0232

IMGP0236 IMGP0237

Nu önskar jag alla en riktig fin Pingsthelg !
Kram Sylvia

Annonser

4 thoughts on “Pingst

 1. God kväll ( natt ), Sylvia!
  Ja du, det är ju natten nu, men den sista filmen på TV slutade för en stund sedan och kunde inte låta bli att ta en liten surfar runda innan det är läggdags :-))

  Vilka härliga fotografier du har tagit, det ser så härligt ut på din lilla paradisö. Fotot fr. fönstret med pelargonian är ursnyggt och det två ljusstakarna gillar jag skarpt med de vackert formade fötterna. Har sett något liknande på Antikrundan.
  Ser ut som ni bor väldigt nära vattnet och förstår att det inte får blåsa för mycket så att vågorna sveper upp över land.
  Gott så länge ni orkar med att ta er dit över för egen maskin. Synd att det inte finns någon liten butik på ön, men har man goda grannar så kan man ju låna av varandra om nöden kräver.
  Så kul ändå att du har en liten dator med dig, hade du väl inte räknat med för sisådär 10 år sedan :-))
  Usch, det känns som man blivit lite datorberoende…eller??
  Ha det nu så trevligt med hela stora goa familjen i morgon och hoppas ni slipper åskan och svarta moln som vi har här.
  Nattiskramar, Agneta

 2. Ha en riktigt fin pingsthelg du också!
  Hoppas att kvällen blir fin och att ni slipper åska och regn, här är det i alla fall riktigt varmt och soligt än så länge, men sämre väder är på gång påstås det.

  Kram Ingrid

 3. Vi har haft fint här också utom i dag då det har regnat som bara den.
  Det var ingen dålig fisk barnbarnet fick.

  Jag var inne och kommenterade fisken tidigare men då blev det fel så det kom inte med. Jag har också försökt lägga in dig som favorit och försökt flera gånger men det lyckas inte det heller.

  Jag läste någonstans att det har tagits bort många helgdagar under 1900-talet. Det är synd att några har försvunnit för lite extra ledighet behöver ju alla ha som jobbar.

  Ha en fortsatt skön kväll.
  Hälsn Siv

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s