Slappardag

Nu var det ett tag sedan jag var här och skrev. Ibland tycker jag att tiden bara försvinner. I torsdags var jag på smidet hela dagen och på kvällen var vi och grattade Annika på hennes födelsedagen. Hon bjöd på härligt goda ostar med kex och frukt och gott vin till. Det kom flera av hennes jobbarkompisar som var så trevligt att få träffa. Presenten från oss blev en  tunn sommartunika och den blev hon jättenöjd med.
I fredags var syrran och jag på stan för att titta på vårmodet. Ingen av oss handlade något utan det blev att vi riktade in oss på en god lunch istället. På senare tid har hon fått ont i en fot som ger sig till känna efter att ha promenerat en stund. Hon har sökt läkare för det men utan något resultat. Börjar man bli i sjuttioårsåldern så är man som patient inte så intressant längre.

Idag har vi  grått och tråkigt väder här och jag har inte varit utanför dörren. Passade på och gå igenom den stationära datorn och städat bort en massa onyttigt. Nu sitter jag rätt mycket vid laptoppen  som jag gillar jättemycket. Den tar ingen plats och är lätt att flytta, så i framtiden blir det säkert bara Laptop som kommer att gäller för mig.

Ikväll vill Ingvar se på fotboll då de båda spanska jättarna Barcelona och Real Madrid gör upp i El Clásico och det måste han ju få. Det börjar visst redan kl 8.oo med försnack. Jag får väl förströ mig vid datorn men nu  finns ju  SVT-play som går bra att titta på.

paula 
Mina små mini-Saint Paula  blommar så fint i köksfönstret
Önskar en fin helg!
Kram Sylvia

Annonser

2 thoughts on “Slappardag

 1. Hejsan, Sylvia!
  Ska bli spännande att få se vad du har gjort på smidet 🙂 Jag är alltid lika nyfiken 🙂

  Så trevligt med ”plockemat” som Annika bjöd på. En tjej helt i min smak :-)Det bästa som finns och praktiskt också när man fyller mitt i veckan och jobbar. Ah, nu längtar jag efter goda ostar såsom fransk getost t.ex.

  Men så trist att din syster inte får någon hjälp mot värk i foten 😦 Nu är det den 3:e personen som har samma problem, som jag läst om på bloggar helt nyligen inkl. undertecknad, men ingen har fått varken diagnos eller hjälp, trots ringa ålder!!Usch så arg jag blir. Men det gäller att orka för att få den vård man har rätt till, oavsett ålder.
  Sjukgymnaster/fotvårdspecialister kan vara väl så duktiga på att hitta fel som läkare, så kanske det kan vara en god idé att testa? Ett litet erfarenhetstips bara.
  Vid smärta ska i alla fall en röntgen göras innan det blir värre, det är en rättighet när det är så illa så att en promenad måste avbrytas.
  ***
  Tack för inlägget i min gästis och för att du ville ha min vårblomma 🙂

  Kramen, Agneta

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s