Oväder…..


Ett riktigt oväder har dragit in över landet och skapat trafikkaos. Det råder blixthalka här och flera olyckor har inträffat. Inta alls roligt för de som måste vara ute och köra på vägarna.

Vi var till ”City Gross” storköp och handlade lite köttvaror idag. De har så fint svenskt kött och bra priser. Vi lät bilen stå och tog tunnelbana så det blev inte just mer än kött vi handlade. Två förpackningar köttfärs 3.½ kg. En förpackning grytbitar och fläskssnitchzel och några paket smörgåsmat. Det blev var sin kasse lagom att bära. Imorgon blir det matlagning . En gryta med köttfärssås, pannbiffar som jag fryser råa och några paket köttbullar blir det nog. Bra att ta fram när lusten för matlagning saknas.

Ikväll är det inte något vidare att se  på TV.
Uppdrag granskning ska jag se men sedan ska jag kurra ihop mig och  läsa ut boken Syskonkärlek. Riktigt spännande, som handlar om glädjen att tillhöra en familj och hur olika syskon kan vara, som kämpar för sin position, samtidigt som de  försöker komma överens inom familjen. Ha en skön kväll!

Kram

Annonser

5 thoughts on “Oväder…..

 1. Hej, Sylvia!
  Så du och maken har varit ute och ”rest” i detta busvädret. Duktigt!
  Här har vi både snö och regn och halv storm. Gott att ha lite mat hemma i frysen, färdiglagad sådan, när man inte känner för att stå vid spisen.
  Att hitta svenskt kött är då inte så lätt märker jag och när det finns, ja då är det svindyrt.
  Kan inte fatta varför dom så sällan ha just svenska varor, det importeras bara mer o mer.

  Håller med dig, magert utbud fast jag gillar samt såg på Kattis&Co, Morden i Midsomer och så några reseprogram på 8:an, som vanligt. Så skönt att sitta i soffan och resa ut i världen helt gratis 🙂

  Jag letar motiv av konstnärinnan Birgitta Lindeblad, som Annette skrev om. Dom är så goa, de där runda tanterna, med kläder på 🙂

  Lycka till i köket halva dan i morgon och hoppas att lusten finns för matlagning 😉

  Ha det så bra, Sylvia!
  Kramen, Agneta

 2. Jag försökte hitta din mailadress ,men jag skriver här .Jag har Windows 7
  Jag ska försöka hitta lösningen på Vista för jag har sett det någonstans

 3. Gokväll Sylvia!

  Hoppas att allt blev bra med matlagningen av kötträtterna:-). Visst är det bra att göra så och lägga i frysen för lata dagar, för det har man verkligen ibland. Ingen fantasi alls att hitta på dagens rätt:-).

  Vi halkar oss fram härnere i Gbg och det är faktiskt lite jobbigt att ta sig fram helskinnad just nu, man får tänka på varje steg man tar. Vill inte ha vinter här, vi skall till Sälen vecka6 och där får det gärna vara vinter:-).

  Har förberett försenat kalas imorgon och det får bli tacopajer och sen chokladtårta med en glasyr med vispgrädde, cremefraiche och koncentrerad apelsinjuice och på toppen frysta hallon. Tacopajer är bra när det kommer ungdomar:-).

  Ha det så gott!
  Kramar
  Berit

 4. vad modernt/måste 🙂 det är nu för tiden att handla på stormarknader – utbudet där blir bara större och större. Vi handlar varierande ställen exempelvis har Maxi har bra priser, men det har andra oxå, man förstår de får slåss om kunderna. Nyligen hade uppsalas billigaste matkasse-affär en procentcheck på tidningens framsida på 5 % rabatt, och visst blir det några kronor på typ 1500 kronor. och självscannar man får man ofta bra varor till mycket bra pris 🙂
  ibland kommer tanken som kommit emellanåt och som det skrivs om , hur det i framtiden kommer bli med centrumens affärer……

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s