Tredje advent

Idag har vi fått se solen här och vilken härlig känsla det är efter flera veckor med regn och dis från morgon till kväll. Det blev en riktig långpromenad på nästan två timmar och väl hemma smakade det gott med kaffe och saffransbullar.

Nu börjar det lacka mot jul med stormsteg och i morgon är det också Luciadagen.Tror inte det kommer någon liten Lucia till oss men vi har ju luciamorgon på TV  som ofta är väldigt fint att se. Det brukar vara luciatåg och små tomtar på flera ställen här på Söder som vi nog ska ta en sväng ut lite senare fram på dagen för att titta på.

Igår tittade vi på TV ”På spåret” och som jag tycker är ett trevligt, underhållande och på samma gång lärorikt program med nya programledare Kristian Luuk och Fredrik Lindström . Lindström är bra som vanligt rolig, kunnig och intressant. Tror det kommer att bli bättre och bättre när de blir varmare i kläderna!

Önskar en riktigt fin tredje Advent och Lucia.

Kramar Sylvia

Annonser

4 thoughts on “Tredje advent

  1. Hej Sylvia! ”Hottat” dig på bloggen och sänder dej en lite Advents/Lucia-hälsning!
    Min blogg är ”dagbok med bilder”..du får gärna titta in!1 Kram!!/Margit

  2. Hej, Sylvia!
    Gillar också ”på spåret” av samma anledning som du. Lindström är otroligt kunnig och karismatisk men Luuk är lite för bister/stel för min smak. Men det är ändå deltagarna som ”gör” programmet.
    Min korta URL är ur funktion, så det får bli långa krångliga Telia…ytterligare ett tag. Får se hur det blir efter nyår med surfandet.
    Nattiskramar, Agneta

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s