Tävling

 Idag har jag höststädat på balkongen. Plockat bort stolar och pelargoner jag haft med från stugan, som nu åkte i soporna men bordet får stå där det står över vintern.Tog sedan en sväng till Hötorget och köpte ljung, silverek och vinteraster och någon sort blommande kålväxt och planterade i en korg. Det blev ju riktigt fint….. tyckte Ingvar och jag  🙂

ljungen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tävlar igen och denna gång kan man vinna  en Kalender med egna foton. Tävlingen pågår till och med onsdagen den 4:e november! Vill du veta mer om tävlingen kan du klicka HÄR

kalender

Annonser

9 thoughts on “Tävling

 1. Jag har gjort precis som du Sylvia – plockat undan stolar och pelargonior och andra krukor och så har jag gjort en höstplantering. Jag valde två olika sorters ljung, silverek och taklök.

  Lycka till med tävlingen!
  Kram Ingrid

 2. Superläckert! Jag lär få hålla till godo med enbart ljung i år, då Silverek inte säljs där hemtjänsten handlar. Man får inte själv välja butik längre 😦
  Lycka till med tävlandet!
  Nattiskram, Agneta

 3. Godkväll Sylvia!
  Den korgen blev riktigt lyckad,härliga höstfärger.
  Jag har satt jlung i en liten träcykel som jag fick av en på kollonilotten.
  Den står nu på det lilla bvordet som jag sparat kvar på altanen.
  Trevlig helg önskar jag redan nu.
  Kram Ulla-Britt

 4. Hej Sylvia.
  Så fint du gjort, här har vi också donat med blomster på balkongen, köpte även en Skimmia, har ingen aning om det var ett bra köp eller ej, vi får se. Är inte begåvad med gröna fingrar precis;)
  Jag gillar ljung, det är så vacker med lite färg, då känns det inte lika tomt när sommarblommorna försvinner. Har ställt undan några pelargoner för vinterförvaring, det är nog första gången men vem vet, det kanske går bra.

  Ha det nu så gott i helgen, sol eller ej, vackert är det ändå.
  Kram!

 5. Hej min vän!
  Så fin din blomsterkorg blev Sylvi!
  Jag har 2 balkonglådor utanför köksfönstret med lite blandat i. Vi bor ju i markplan så jag tycker att det känns bra att inte ha direkt insyn 🙂
  Nu ska vi kika på dansbanskampen, tänk den som hade ben så man kunde ta sig en svängom. Ja ben har jag ju men inte så frächa :-))
  Ha det gott!
  Kram från oss!

 6. Som du ser har jag byt blogg och nicknamn.
  Vilket vackert blomsterarrangemang du gjort. Jag har inte kommit mig för med detta i år, hos mig står bara en meterhög en men det får duga.
  Skönt att ni mår bra efter vaccinationen, jag har bara hört nackdelar om detta fån andra håll.

 7. fin höstpantering du fixat, det är så roligt när det nu finns mer än ljung att plantera, såg nån silvrig slingrig växt som jag blev förtjust i. Alltid lika roligt som sagt när höstplanteringarna står för dörrn.

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s