fint besök…..

IMGP0672

I morse fick vi fint besök. Två hjortar stod där utanför inhängnaden och åt av det saftiga gräset. Tog ett kort genom köksfönster för de är ganska så skygga och sticker så fort man närmar sig. Det är så roligt att se dem bara de håller sig utanför tomten. De kan ibland hoppa över staketet som är lite dåligt på sina ställen. Nu har grannarna skaffat sig en hund som för det mesta håller dem borta från blommor och grönsaker.

IMGP0679

Vi stack iväg med båten till Bålsta inte så långt härifrån och handlade en del plantor och två säckar blomjord. Vi åker dit varje år för där brukar de ha jättefina plantor till bra priser . Det blev en fin båttur på sjön i det härliga vädret med sol och varma sydliga vindar.

I kväll ska jag titta på kanal 1 ”Krig och fred” andra delen av den Italienska dramaserie efter Leo Tolstojs klassiker. Man får följa  adelsfamiljerna Balkonskijs och Rostovs öden medan Napoleons arméer drar fram på sitt segertåg genom Europa. En vacker, romantisk och spännande serie.

Kram Sylvia.

Annonser

One thought on “fint besök…..

 1. Vad härligt det ser ut med ”Bambi” utanför fönstret. Vilka rena fönster du måste ha:-) Fotot är ju riktigt fint. Så fridfullt det ser ut med solstrålarna i det långa och saftiga gräset.

  Oj då, ett skepp kommer lastat med blomster i massor! Vilken lycka att få frossa i blommor. Ska bli spännande att få se var dom hamnar.

  Krig o Fred missade jag nästan, såg bara en snutt så det får jag försöka ta igen om den repriseras. Annars går det ju bra att se resten. Tittade på en annan kanal i väntan på serien och glömde bort mig totalt. Högst irriterande. nåja, världen går ju inte under för det, men ändå…

  Hoppas vädret är bra hos dig, här har vi haft full storm så det var svårt att sova och regn också. Mina penséer i balkonglådan har snart regnat bort. Usch o fy för sådant.
  Ha det så gott på Paradisön!
  Kram, Agneta

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s