en solig dag…….

Vilken solig och vacker dag vi haft här idag. Vindarna har avtagit och sjön är lugn och fin. Nu börjar båtarna synas igen  i det vackra vädret. Ingvar skulle fixa till bryggan idag och låssade på båten en stund. Nog kom det en stor båt farande i högsta fart och han hade full sjå att hålla i båten så den inte skulle slå mot klipporna men det ordnade upp sig till slut.
Jag är så arg på mig själv för att jag glömde kabeln till kameran i stan för att ladda upp lite vackra vårbilder från ön. Det var ju också EFIT idag och det kunde jag ju inte heller få upp några bilder till.
Ikväll ska vi hålla tummarna för Malena och hoppas det ska gå bra för henne. Heja Sverige.

 Här kommer några bilder som jag tagit tidigare från ön.

lillvik 

 

 

 

 

 

 

 

 viken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önskar en fin helg.
Kramis Sylvia.

Annonser

5 thoughts on “en solig dag…….

 1. Hej Sylvia!
  Tack för hälsningen och så roligt att det ordnade sig med modemet.

  Det verkar vara underbart på ön och ser framemot fler foton.

  Själva har vi idag varit på Göteborgsvarvet där sonen Magnus var med och sprang. Han kom in på tiden 2,01 och var jättenöjd med det eftersom han inte sprungit på några år.

  Ikväll blir det först Robinson och sen Malena som vi hejar på!

  Ha det så gott!
  Kramar
  Berit

 2. Härliga foton fr. ditt paradis. Ser så rofyllt o vackert ut. Men usch då, det där kunde ju gått riktigt illa med både din man o båten. Sjöbusar finns det då gott om.

  Förstår att du vill ha kabeln och kanske att någon kan ta den med sig vid besök, som dottern t.ex. Klart att det vore kul med foton nu då det är som vackrast, men det viktigaste är ju ändå att du har din kamera med så får du väl fixa det hela när du kommer in till stan. Det börjar ju dra ihop sig till att betala räkningar igen…suck!

  Såg snuttar från melodifestivalen( tittade på en film samtidigt) men gillar omröstningen bäst. Den var inte alls spännande i år, rent av trist. Men himla kul att Norden knep de tre första platserna. Arash som tävlade för Azerbajdzan bor ju i Sverige så jag räknar hans bronsplats med glädje som en liten seger för Sverige ;-))
  Ha det så gott i solen!
  Kram, Agneta

 3. Vackert på ditt paradis! Du får kanske göra som jag, köp dubbla sladdar jag köpte på Clas Ohlssons de har det mesta. Har du Telia eller Tele 2 eller? Jag måste snart ta beslut jag nu för vi flyttar snart från stan och stadsnät. Vi har hittat en drömlägenhet men då gäller det mobilt eller adsl och mobilt lär jag väl ta så datorn funkar överallt. Det verkar ju bra som du säger. Är 99 kr i månaden den första tiden eller? Många har ju 3 månader a´99 kr som lockpris

 4. Hej min vän!
  Så mysigt det låter med att ”stoppa in en pinne i brasan” det skulle vi behöva här i lägenheten en spis alltså 🙂 Kallt som sjutton men det blir säkert bättre.
  Tog bort stygnen igår men fyy…jag hade gärna haft gipset kvar för nu tycker jag det är lite läskigt. Ska gå med armen vilande i 4 veckor till.
  Hoppas att inte Lasse klipper till mig 🙂 han har aldrig gjort det förut men nu var det nog nära 🙂
  Har du försökt att få högrevsbitar i den storlek och kvalite som du vill genom att stå bredvid å tjata…nu är allafall grytan igång med mycket gott i. Vi klarade det denna gång oxå, otroligt.
  Önskar dig allt gott på ön Sylvia!
  Kram Annkila

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s