i stan några dagar……

Nu är vi hemma igen efter en fin vecka på ön. Vi har krattat löv, städat stugan och haft sköna stunder i det soliga och vackra vädret. Nätterna har varit ganska så kalla så elda i kamin har vi allt fått gjort. Grannen har skaffat en hund som heter Ronja.En blandras av schäfer och dobberman tror jag. Hon är så fin och pigg och det bästa är att hon håller hjortar och rådjur borta från blommor och grönsaker. Nu slipper vi täcka för rabatterna när vi åker in till stan.

blasippa2
Idag  har jag passning på IT-kafeét. Det är sista gången innan sommaren för mig. Vi har det så lugnt här i dag. Tror det vackra vädret lockar mer än datorerna?

Måste också tala om att jag  köpt en liten bärbar dator för att ha med till ön. Hade först tänkt mig vara utan dator där men nu har jag bestämt mig. Har nu beställt ett ”mobilt bredband fast pris” genom Bredbandsbolaget där jag har min hemmadator uppkopplad. Priset är 99 kronor i månaden det tycker jag är ett bra pris. Nu väntar jag bara på det lilla USB-modemet som jag ska koppla upp mig med, ska komma med posten. Det ska bli spännande och se om det funkar. Snart kanske jag kan hålla lite mer koll på bloggarna jag brukar besöka och det ska bli jätteroligt.
Nu sticker vi snart ut igen till ön för att fira Valborg . Ha det så gott mina vänner och en Trevlig Valborg önskar jag er alla.
Kram Sylvia.

Annonser

5 thoughts on “i stan några dagar……

 1. Hejsan Sylvia!
  Jag var här tidigare idag och då hade du ännu inte uppdaterat, så jag trodde du var kvar på ön. Det blir väl spännande att se om du får allt att funka med den nya datorn.
  Visst är det härligt nu med vårvärmen och solen och allt som man vill göra i trädgården.
  Här får du en länk så att du kan kika på vad kajpsoppa är för något: http://recept.stenstugu.com/kajpsoppa.html
  Kram Ingrid

 2. Va spännande med den nya datorn, hoppas det kommer att gå bra. Jag har själv haft funderingar på att skaffa en liten lap-top men jag drar på det hela tiden. Hoppas väl att det ska dyka upp något otroligt bra pris nånstans.
  Ha det så bra och må väl.
  Kram Michelin-Berith

 3. Hejsan, Sylvia!
  Stort Grattis till nya datorn! Hoppas att du hinner få ditt modem innan ni reser ut till ön igen. Rackarns att det inte går att pausa abonnemanget i stan under sommaren när du är på ön, hade ju blivit lite billigare så. Jag är inte alls insatt i detta med USB modem och mobilt bredband, för det är väl ett sådant du skall ha?
  Jag har haft ögonen på en minilaptop som skulle vara bekvämt att ha med sig både i kök och vid TV:n, men jösses så dyrt det är.
  Vackert foto du lagt ut på blåsipporna förresten, Min favoritfärg:-)
  Ronja må göra nytta men schäfer/dobberman låter lite skräckinjagande i min öron. Är inte så modig när det gäller stora hundar.
  Önskar dig en fin helg ute på ön med solsken i massor. Här har vi haft åska, blixt o ösregn i kväll en stund och det var rmindre kul för mina penséer…
  Kram, Agneta

 4. jag är inne här och kollar emellanåt, men vad roligt med att du skaffar dator i stugan, då får själen mycket gott att se framöver i bloggen, det ska med andra ord bli jätteroligt få ta del av ditt smultronställe, en sak har jag förstått inga hjortar eller rådjur fastnar på bilderna 🙂 roligt få se vad naturen har runt din stuga. Vilken tur ni har, ja grannar de är bra att ha, de är bäst om man har tur dvs…… det är inte alltid så…..

  Sylvia svarar: Tack snälla för gulliga kommentarer och jättekul med nya besökare. Välkommen igen/Kram Sylvia.

 5. Hej Sylvia!

  Åh, det låter så härligt när du skriver ön:-). Förstår att ni mår gott där.

  Ja men bärbar dator låter ju jättebra, det regnar ju ibland och då kan det vara mysigt att koppla upp sig:-). Jag har alltid med bärbar dator för lite småstunder vid den.

  Blåsippan är en av mina favoriter, ser den för sällan bara.

  Imorgon är det flytt som gäller för oss, sonen Magnus med familj flyttar till hus från lägenhet och det blir härligt för dom. Jag skall ha koll på William och vi skall förstås hjälpa till att bära lite vi också:-).

  Ha en Härlig Valborg och Första Maj!
  Kramar
  Berit

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s