~ Grattis ~

Äntligen blev det av.......

Äntligen blev det av.......

 

 

 

 

 

 


 
GRATTIS VICTORIA OCH DANIEL!

 

 

 

 Idag hände det som Svenska folket väntat på i flera år. Nu börjar de stora förberedelserna  för bröllopet. Den 19 juni 2010 kommer kronprinsessan Victoria att gifta sig med Daniel Westling om man får tro vad som står i tidningarna och det är samma datum som kungen och drottningen gifte sig. Dessutom firar Bernadotte 200 år på tronen år 2010.

Har just tittat på TV-sändningen kl. 17.00. Visst var dom fina tillsammans i soffan. Daniel som fick möta pressen för första gången tillsammans med Victoria klarade sig riktigt bra. Tyckte ändå lite synd om honom för det måste vara ett eldprov att sitta framför kameror och bli utfrågan av en massa journalister om sitt kommande liv tillsammans med kronprinsessan Victoria.

Sen kan man ju tycka vad man vill om kungahuset vara eller icke vara och bröllop som kostar en fasligt massa pengar men det är ju inte gratis med en president heller?
Kram

Annonser

One thought on “~ Grattis ~

  1. Visst är det roligt att de äntligen har fått förlova sig. Jag har också sett en hel del av reportagen som dominerat kvällen (lite tjatigt blev det till slut). I Ockelbo verkade de vara väldigt stolta och lojala mot både Daniel och Victoria. Ingen ville berätta någonting.

    Det blir spännande nästa sommar när det blir bröllop.

    Kram Ingrid

Tack för din kommentar och kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s